Site Overlay

Geweldig nieuws! Jouw steun helpt Hulphond Nederland!

Hondenspel stichting heeft ervoor gekozen om samen met anderen adoptieouder te worden van pup Pink van Hulphond Nederland. Dank voor uw donatie waarmee we samen met de leden van hondenspel Stichting mede-adoptant bent geworden van de pup Pink. 

Iedereen bedankt voor jullie bijdrage. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn wordt u op de hoogte gehouden. 

Update Pink december 2023:
Pink is inmiddels 19 maanden ze is niet met haar vervolg opleiding in Herpen begonne. Haar sesambeentjes waren gebroken en deze moesten worden weggehaald.  Ze kan nu weer een uur achter elkaar wandelen, over 6 maanden hervat ze de opleiding weer. 

Copyright © 2024 Hondenspel stichting. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes
Translate »