Site Overlay

Reviews

Beoordeling 5 sterren 18-06-2022
Bij Ria heeft onze hond Pleuntje een superdag. Ria kijkt ècht naar de behoefte van de hond en stemt haar activiteiten daar op af. Ze laat de hond ook op een veilige manier kennismaken met situaties die de hond nogal spannend vindt, zoals bijvoorbeeld spelende kindjes, of ronkende motoren. Ook bekijkt ze echt welke honden samen een match hebben voordat ze deze samen laat spelen. Ria biedt de hond ook uitdagend hersenwerk aan in de vorm van spelletjes waarbij de hond de verstopte koekjes moet zien te vinden.  Onze hond vindt dat ongelofelijk leuk en het maakt haar geestelijk moe. Zodoende halen wij onze hond moe maar voldaan op. Ze is zowel fysiek als mentaal uitgedaagd tijdens een dagje bij Ria.
Anita, Jeff & Pleuntje Labrador Doodle

Beoordeling 5 sterren 17-05-2022
Zeer profesionele en betrouwbare hondenoppas, Oppas is eigenlijk niet het goede woord voor wat Ria biedt. Ze is betrokken, biedt een leerzame/veilige omgeving en geeft zelf ons tips en handvatten in de omgang met onze pup!
Femke, Stefan en Joep Labrador Doodle

Beoordelingen 5 sterren mei 2022
Wat ben ik blij dat ik Ria gevonden heb! Mirny is zwaar verwaarloosd in de eerste jaren van zijn leven. Daardoor is het een ingewikkeld hondje geworden, waar weinig mensen affiniteit mee hebben. Ria kijkt zó goed naar wat hij nodig heeft en aan kan! Als hij bij haar is geweest komt er een rustig en aandachtig hondje thuis. Het is voor mij een geweldige ondersteuning om te zien hoe zij met hem omgaat. Ze heeft veel kennis van honden gedrag en activiteiten met honden. Ria kijkt erg goed naar zijn reacties. Daar spreekt veel liefde voor honden uit! Ik kan hem met een gerust hart aan haar toevertrouwen en leer zelf veel van haar aanpak.
Frieda en Mirney kruising

Beoordelingen 5 sterren april 2022
Super service ! Mijn hond Mufasa heeft enorm genoten ! Ik kreeg Mufasa voldaan en moe terug, nou dat wil wel zeggen dat die een top dag gehad heeft. Ik zou het zeker weten iedereen aanraden.
Ylaisa en Mufasa Welsh Corgi

Beoordelingen 5 sterren maart 2022
Bowie is van nature een erg nieuwsgierig hondje, ze vindt het heel leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Ria weet als geen ander steeds weer nieuwe en uitdagende spelletjes te verzinnen, waar Bowie zichtbaar van geniet. Daarnaast heeft ze erg veel verstand van honden en voelt ze daarom precies aan wat een hond nodig heeft. Een echte aanrader!
Laura en Bowie kruising (adoptiepup uit Roemenië)

Copyright © 2024 Hondenspel stichting. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes
Translate »