Site Overlay

Vrijwilligers

met of zonder hond

Ben jij een echte hondenliefhebber en wil je graag iets bijdragen aan onze samenleving? Dan is Stichting Hondenspel op zoek naar jou! Als vrijwilliger van onze stichting kun je bijvoorbeeld op bezoek gaan bij ouderen, zieken of alleenstaanden met je hond om hen gezelschap te bieden. Ook kun je helpen in een shelter om ervoor te zorgen dat lieve galgo’s geadopteerd worden.

Er is altijd genoeg te doen, zoals het schoonmaken van hokken, klussen en verblijven bouwen en repareren. Daarnaast kun je wandelen met de honden of lekker even samen kroelen. Ook kun je pupjes aandacht geven zodat ze goed socialiseren.

Als stichting steunen wij Paws Patas Los Gallordos Almeria, met behulp van giften en vrijwilligerswerk. Doe jij ook mee met ons? Samen kunnen we het verschil maken voor zowel de honden als de mensen die we bezoeken. Meld je aan als vrijwilliger bij Stichting Hondenspel en draag bij aan een betere wereld voor mens én dier!

Ben je op zoek naar een nieuw huisdier? Maak dan kennis met Antonio, Ramos, Juan, Cano en Miquel! Deze vijf prachtige galgo puppies zijn op zoek naar een forever home. Op dit moment zijn ze zes maanden oud en nog steeds een beetje timide als ze nieuwe mensen ontmoeten. Maar gelukkig zijn ze ook heel vriendelijk en leren ze elke dag meer over hoe mooi het leven kan zijn.

Toen deze puppies bij ons binnenkwamen waren ze doodsbang voor mensen. Maar door onze liefdevolle verzorging en training hebben we al veel vooruitgang geboekt. Nu zoeken we iemand die hen verder wil helpen groeien en bloeien in hun nieuwe thuis.

Galgo’s staan bekend om hun zachtaardige karakter en trouwe aard. Als je bereid bent om tijd en geduld te investeren in de training van deze lieve pups, zul je merken dat ze snel aan je hechten en zich thuis voelen.

Als je interesse hebt in Antonio, Ramos, Juan, Cano of Miquel kun je contact met ons opnemen. We hopen dat deze puppies snel hun forever home vinden waar ze kunnen genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft! Alle galgo’s hebben een forever home gevonden!

Wij als Stichting en onze rescuers in  Andalusië zijn erg afhankelijk van sponsoring en giften. De rescuers zijn blij met allerlei soorten benodigdheden zoals voer, kussens, kleden, lijnen, tuigjes, benches, speeltjes en dergelijke. Maar ook medische zaken als vlooien/tekenmiddel, ontwormtabletten/ pasta.  Of financieel bij  eventuele castraties/sterilisatie om verdere puppy groei te beperken, of als een hond gewond binnen wordt gebracht. Elke vorm van steun is welkom!

Copyright © 2024 Hondenspel stichting. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes
Translate »