Site Overlay

Vrijwilligers

met of zonder hond

Hondenspel stichting is altijd op zoek naar vriendelijke vrijwilligers die houden van honden en een bijdrage willen leveren voor onze samenleving.

Maak jij ook het verschil?? om op bezoek te gaan bij ouderen, zieken of alleenstaanden met je hond.

Of help je in een shelter om te zorgen dat deze lieve galgo’s geadopteerd worden. Er is altijd wat te doen, hokken schoonmaken, klussen, verblijven bouwen en repareren. Wandelen met de honden of lekker even samen kroelen. Pupjes aandacht geven dat ze goed socialiseren. 

Jij doet toch ook met ons mee?? 

Wij als stichting hondenspel steunen Paws met behulp van giften en vrijwilligerswerk!

Prachtige galgo puppies zoeken een forever home. Deze broertjes zijn nu 6 maanden oud. Maak kennis met Antonio, Ramos, Juan, Cano & Miquel. Allemaal heel vriendelijk maar timide als ze je niet kennen. We zijn zo ver gekomen met deze puppies, toen ze binnenkwamen waren ze doodsbang voor mensen. Ze leren nog elke dag dat het leven goed kan zijn! (okt.2021/jan.2022)

Vrijwilliger in buitenland (Andalusië) spreekt jou dat aan neem contact met Paws op en kijk naar de mogelijkheden. 

Wij als Stichting en onze rescuers in  Andalusië zijn erg afhankelijk van sponsoring en giften. De rescuers zijn blij met allerlei soorten benodigdheden zoals voer, kussens, kleden, lijnen, tuigjes, benches, speeltjes en dergelijke. Maar ook medische zaken als vlooien/tekenmiddel, ontwormtabletten/ pasta.  Of financieel bij  eventuele castraties/sterilisatie om verdere puppy groei te beperken, of als een hond gewond binnen wordt gebracht. Elke vorm van steun is welkom!

Copyright © 2023 Hondenspel stichting. All Rights Reserved. | Chique Photography by Catch Themes
Translate »